Familie 0pstelling


opstelling in Uithuizen


Een familieopstelling is de klassieke systemische opstelling. Het begint bij vader, moeder en kind. Een familie opstelling hoeft zich niet te beperken tot je familie, de opstelling kan ook gaan over het bedrijf waar je werkt of een terugkerende situatie. Maar meestal gaat de familie opstelling wel over familie.

Dat kan het gezin van afkomst zijn, je huidige gezin, je opa en oma, je ooms en tantes, neven en nichten, noem het maar op. We kunnen ook een voormoederlijn opzetten, die bestaat uit jou, je moeder, je oma, de moeder van je oma, de oma van je oma enz. Of een voorvaderlijn.

Een halfbedekte opstelling kan ook, dan weten de representanten niet waar het over gaat. En bij een bedekte opstelling weet niemand waar het over gaat. Zo zijn er wel meer bijzondere opstellingen.

Wil je meer weten over opstellingen, klik dan hier.


Zoals ik op de homepage al aangaf: mijn huis is niet geschikt voor grote opstellingen (meer dan zes personen). En bij een familie opstelling is het wel fijn als je met meer dan 6 personen bent. Dus dat organiseer ik buitenshuis.

Eerste geplande opstelling van 2020: zaterdag 7 maart.

Een dag begint om 9:30 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Aanmelden als vraagsteller of aanmelden als representant voor de representantenpool.


Kosten:
opstelling eigen thema 50 euro
representant 10 euro

Dit is inclusief lunch (vegasoep met brood)

Als je met een groep ergens anders een opstelling wilt doen, of binnen je bedrijf, dan kan dat. Heel Nederland is mijn werkgebied en je kunt me altijd bellen om een datum af te spreken.

Dan zijn de kosten: 30 euro voor een vraagsteller, 10 euro voor een representant.


Contact
Katopstelling is onderdeel van
Bureau Kat de Beer

IBAN NL30 INGB 0007 7901 32
KvK 68083491

Algemene voorwaarden (PDF)
Privacyverklaring (PDF)
Klachtenregeling (PDF)
Index

Social

LinkedIn

Contact